Nejnovější recenze ze sekce Reproduktory do auta
- OK
ok 3pásmo za dva
- Skvělý zvuk
- za tu cenu dobry vyrobek
- Hrají super
- Jedny z mála zápustných (vestavných) reproduktorů do venkovního prostředí.
- Nejde o repro do auta, jak je zde nesprávně začleněno do sekce "autorepro", ale jde o repro primárně do lodí. Díky tomu by měla být zaručena silná odolnost vůči všem vlivům. Zabudoval jsem do podhledů venkovní terasy. Hrají velice dobře.
- Modrý kruh na repro. Nezapře, že jde o repro "k vodě". Tedy působí tím trošku "kolotočářským" dojmem, K domu se modrobílá barva moc nehodí. Ale lepší vestavné reproduktory nežli závěsné, které Vám mnohem snadněji zloděj z domu odmontuje.
- Jsou kvalitní náhradou za zadní reproduktory Peugeot 206CC
Jeden reproduktor byl rozbalen a na přívodním kablíku byl jeden konektor odříznut a nahrazen jiným. To bylo jednoduché zjistit tím, že nebyl zapájený cínem a nešel zapojit, protože měl jinou velikost, než jsou originální koncovky u tohoto reproduktoru.
Protože jsem repro montoval do auta a konektory jsem měnil za tovární, nevadilo to.
Reproduktory hrají skvěle, můžu jen doporučit.
- Vyměnil jsem středobas a výškové repro nechal původní. Oproti původnímu repro made in China ve Fiatu Dobló 100% změna určitě k lepšímu... Doporučuji....
- Hrají velmi bouře
- Okamžité odeslání objednávky
- Objednávka+2dny doma
- Krátké kabely
- Zprvu jsem měl obavy,ale hrají nadmíru opravdu perfektně.
Nebát se jít do značky, která u nás není příliš známá.
- Reproduktory nemají průměr 130mm, ale 112mm!
- Nehrají středobasy ale středy a výšky a to dost nekvalitně!
- Uváděné hodnoty 75-5000hz jsou úplně mimo
Vyhozené peníze
Качество соответствует цене.
- Vůbec žádná
Produkt odpovídá ceně i tomu co jsem potřeboval
- Skvělý zvuk, spokojenost
- Přesně podle mých představ
- Za málo peněz,hodně muziky
Umísto jsem cca 30 L reprobeden a po řádném zatlumení to hraje dobře. Hodně nejhlubších basů, trochu míň středních a vyšších basů. Výšky a středy OK.
- Univerzálnost při montazi
Doporucuji
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »