Nejnovější recenze ze sekce Reproduktory do auta
Byl jsem mile překvapen kvalitou provedení. Na to že se jedná o nejlevnější a hlavně ryze čínský výrobek, se jedná o opravdu výbornou kvalitu. Koš je z dostatečně tlustého a tuhého plechu, nemá žádné otřepy a je kvalitně nalakován. Závěs je zřejmě butylový (nerozsype se na prach) a membrána Polypropylenová (neprotrhne se).
Nikde nejsou zbytky lepidla ani žádné přetoky, vš je opravdu kvalitně zpracováno. Reproduktor jsem bohužel ještě nestihl vyzkoušet, ale očekávám že slabší přednes výšek, vzhledem k deklarované citlivosti 88dB.
- Hraje hezky
- Hraje hezky
Výborné reproduktory i na radio! Skvělé hluboke basy a detailní výšky. Za ty peníze perfektní.
- slušné parametry vzhledem k ceně
- slušné parametry vzhedem k ceně
- Krasne hraji
pocitove mene stredu.
- levna hudba do vozidla
- nehraje nejak vyznamne, ale po rozebrani 3/4 vozidla uz menit nebudu, doplnim SW
- pasuje na misto
- levna varianta
- zadna hitparada, proste hraje, k tomuto produktu doporucuji subwoofer, v jinych autech muze hrat lepe, ale i potrhane originaly hraji lepe
Repráky mám stále v krabici,je to vánoční dárek
Prozatím nenamontovano.
Hrají lépe než původní reproduktory
- cena / kvalita, hrají super za tuhle cenu
cena / kvalita, hrají super za tuhle cenu
Výborný zvuk.
- Zatím hrají líp než origo...nicméně teď je limitující OEM rádio, takže kupuji nové
- Vse zapada.tam kam ma_spokojenost
- .
- .
- Výkon
- Kvalita zvuku
- smutne, ako na zapojenie tak aj zvukom
- Hraju dost spatne
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »