Nejnovější recenze ze sekce Reproduktory do auta
Za málo peněz hodně muziky
Ne odpovidaji popisu,maji jen asi třetinový vykon než je uvedený
- při běžných nárocích velmi dobré
- při běžných požadavcích velmi dobré
- Konektory
velmi dobrý zvuk - spokojenost
- Dobrý výkon, i na hranici skoro maximálního výkonu, jsou sice starší ale mám je od zakoupení v roce 2000 až do dnes "a nešetřím je", zvládají hrát přijatelně čistě a to i basově. Klidně je ještě pribasuji na rádiu " Pioneer deh-4000ub - mimochodem také povedený kousek, zakoupeno zároveň s repro, vše funguje bez opravy." Na svůj věk stále dokážou zostudit spoustu novinek v podobných kategoriích.
Jsem spokojen, nemám potřebu měnit za novější. Dobře jsem si vybral " nečekaně".
- přesně takové jsem potřeboval
- Na svoji velikost basy předčili očekávání
- Super výkon za dobrou cenu
- Zatím jsem na nic nepřišel
Takže pokud nechcete zbytečně blaznit a utracet, za mě mohu vřele doporučit. Pěkný a jednoduchý design, membrána vypadá kvalitně, že by mohla něco vydržet.
Předtím jsem měl Blaupunkt 2x 220w/50rms hrály fakt pěkně, dokud jsem nepustil tyhle
- Skvělý zvuk, kvalitní zpracování
- Nejsou
jeden z mála reproduktorů, které bezproblémově pasují do starších aut VW/OOOO a hrají.
- Obyčejné reproduktory, hrají a to mi stačí.
- Za ty peníze jsou dobré
- Na 130 mm nevím o ničem
- Slušný zvuk
- Měkké plechy na přichycení snadno se ohnou
Výborný poměr výkon/cena.Zvukově vyvážené,na malý průměr reproduktoru zahrají solidní basy.
Čistý a kvalitní zvuk..
- Výborné repráky, super zvuk, kvalitní výhybky, velice dobré basy pro repráky z průměrem pouze 100mm, neodym magnety
Vyměnil jsem standardní polské repráky v BMW 520d g30. Měl jsem tam základní repráky v předu a v vzadu. Neskutečně dobrý upgrade, není ani potřeba vyměnit zesilovač. Subwoofery nebudu měnit, ty jsou ok.
- Za tu cenu hrají perfektně
- výborné
- výborné
Nečekal jsem že budou hrát tak pěkně , zahrajou pěkně jak basy tak i výšky. Montáž v Octavia 1 kombi.