Nejnovější recenze ze sekce Reproduktory do auta
Hrají velmi dobře
akorát na střední třídu hifi octavie combi bez zbytečných zásahu hraje pekně obsah balení nebyl potřeba použil jsem věci z demontáže starých repro mohu jen doporučit
- Za ty prašule to hraje dobře!
- nahrada za puvodní repro ford
potřeboval jsem nahradu za puvodní repro ford -v tom rozměru toho moc není ale sony je jasná volba hrají super -jsem spokojen -vřele doporučuji
skvělá cena , do zadu auta dostačující
- Moc spokojen
- Sem moc spokojen
Za požadovanou cenu hodně slušný výkon.
- V dané ceně nemá cybu
- jsou ok
Kvalitni a levné
- Kvalita splnila očekávání
Doporučuji. "Za málo peněz -hodně muziky."
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- Kvalitní repro za dobrou cenu
Super kvalitní repro
Jeste jsem nezkousel, ale vzhledem k tomu ze kolega ma ty stejne tak hodnotim jako moc ppvedene v cenove relaci.
dobrá volba
- Snadná montáž, funguje jak má.
Super zvuk cisty pronikavý perfektne spracovani reproduktoru po výměně v golf 4 super zvuk veliky rozdil mohu jen doporucit jsem velice spokojen predcilo to me ocekavani
- hrajou
- Podvod 4 pásma neviděli , jsou 2 pásmové ,jestli ten malí vůbec hraje moc mi to nepřijde a zbytek je jen plastová atrapa
zvuk nic moc origo ford 1 pásma hrály asi lépe , chtěl jsem zkusit jestli se sencor nezlepšil ,ale na opak je furt horší a horší.
Nainstalován pouze jeden jako náhrada centrálního reproduktoru v palubní desce. Společnost mu dělají komponentní Hertz CK 165
Náhrada za tovární repro v Hondě Civic 10. generace.
Příjemně překvapily.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »